3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

AKP adayı Çakır'dan açıklama

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Projelerimizi sizlere bir bir anlatıyoruz, anlatmaya devam edeceğiz. İdari yapılanma, ulaşım, fiziki yapılanma ve sosyal belediyecilik yapacağız" dedi.

Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi ve daha sonra İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantılara Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mehmet Şahin, İl Başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır, encümen adayları ve partililer katıldı.

Mahalle toplantısında İl Başkanı Mustafa Şahin yaptığı konuşmasında; "10 Mart'ta Malatya mitinginde meydanları dolduran siz değerli hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi bir kez daha sunuyoruz. AK Parti dik durmuş ancak dikleşmemiştir. Bu sizin verdiğiniz destek sayesinde olmuştur. Siz destek verdiğiniz süre içerisinde Ak kadrolar sizlere hizmet için yoluna devam edecektir" dedi.

Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı da, "Biz milletimize efendi olmaya değil, sultan olmaya değil, padişah olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Gelin bu medeniyet yolculuğuna kaldığımız yerden devam edelim. Gelin Türkiye'yi dünyanın zirvelerine taşıyalım. Gelin 29 Mart'ta mührü AK Parti'ye basalım, bu ülkenin mutlu ve müreffeh geleceğini hep birlikte inşa edelim. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Son söz sizin, karar sizindir" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ise konuşmasında; “Projelerimizi sizler bir bir anlatıyoruz anlatmaya devam edeceğiz. İdari yapılanma, ulaşım, fiziki yapılanma ve sosyal belediyecilik yapacağız. Projesiz iş yapmayacağız.Halkın ihtiyaçlarına göre projeleri ortak akılla üreteceğiz" ifadelerini kullandı.
"Kayısı platformu, meslek edindirme kursları, el emeği göz nuru ürünleri değerlendirme projesi, semt konakları, engellilerimiz için engelsiz bir Malatya, kadın konuk evi, evde bakım, kadın sağlığı merkezi, hayır çarşısı, kültür merkezi, Malatya kent müzesi ve kültür- sanat standı, sanat sokağı, yazlık sinema yapacağız" diyen Çakır, "Spor kompleksleri, Malatyaspor, Belediyespor ve amatör spor kulüplerine başarıya endeksli destek, ilköğretim okullarına bahçe satrancı olmak üzere dolu dolu sosyal belediyecilik projelerini hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 20:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?