3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

AKP çalışmalarını iptal etti

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazası sonucunda tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da AK Parti seçim çalışmalarını iptal etti.

AK Parti Malatya il binasında, Malatya milletvekilleri Faruk Öz, Öznur Çalık, Mehmet Şahin, Mücahit Fındıklı, İhsan Koca, İl Başkanı Mustafa Şahin, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici'nin katılımıyla basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazası sonucunda tüm seçim çalışmalarını iptal ettiklerini söyleyen İl başkanı Mustafa Şahin, bugün ve yarın gerçekleştirilmesi düşünülen esnaflara karanfil dağıtımı, seslendirme araçların gezmesi, araç konvoyu ilçe ve beldelerde düşünülen mitinglerden vazgeçildiği aktardı.

Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı da, helikopter kazasının meydana geldiği Kahramanmaraş ili Göksun ilçesindeki olay yerine gittiklerini belirterek, "Devletin bütün organlarının orada seferber olduğunu gördük" dedi.

Fındıklı, "Türkiye ve Malatya bu pazar günü bu buruklukla seçime gidecek. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti Malatya belediye başkan adayı Ahmet Çakır da, seçim çalışmalarını durdurduklarını tekrarlayıp, "Bütün etkinlikleri sona erdirdik. BBP Malatya il başkanını ziyaret ettik ve üzüntülerimizi paylaştık" şeklinde konuştu.

Pazar günü sandık başına gideceklerin sağ duyuları ile hareket edip oylarını kullanacaklarına inandıklarını dile getiren Çakır, Malatya'nın geleceğini düşünen aday olduğunu ve oylara talipli olduğunu kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 21:59:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?