4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

AKP seçim için start verdi

AK Parti Malatya'da belde ve ilçe kongrelerine start verdi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Beldesi AK Parti Belde Başkanlığı 3. Olağan Kongresi milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca'nın katılımıyla gerçekleştirildi. AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, "Milletimizin içinde fırtınalar kopuyor, ama içinizde fırtınalar kopmasın" diyerek, "Şundan kesinlikle emin olun. AK Parti bu ülkenin 7'sinden 70'ine tüm yurtta bu memleketin huzur ve refah güllerini açtırmıştır. Siyasi arenada AK Parti ile baş edemeyenler, karanlık olaylarla partimizin önünü kapatmaya çalışıyor. Onlar bilmiyorlar ki bu parti halkın mayasıyla mayalanmıştır. O yüzden bu partiyi kapatmaya kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu.


AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca ise AK Parti'nin insan odaklı bir parti olduğunu belirterek, "Bizi engellemeye çalışanlar endişe taşısınlar. Biz partimizin kapatılmayacağına inanıyoruz. Kimse bizleri ülkemize ve milletimize hizmet vermekten alıkoyamaz" dedi.
Yakınca Beldesi AK Parti Belde Başkanı Alparslan Özfırat da, AK Parti teşkilatında görev yapmaktan gurur duyduğunu ve bundan sonrada el ele gönül gönüle hizmet vereceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından seçime geçilirken, mevcut başkan Alparslan Özfırat yeniden aday oldu. Seçimde 105 delege oy kullandı. AK Parti Yakınca Belde teşkilatının Alparslan Özfırat başkanlığında oluşan yönetim kuruluna, Abdullah Kıyıcı, Nurettin Çırağ, Mesut Arslan, Mahmut Cantürk, Nurettin Kucur, Hakan Samanlı, Muammer Gökçe, Vahap Murat Avcı ve Mustafa Tunç seçildi.
(FD-OÇ-Y)

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2008 Pazar 17:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?