30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

AKP Siyaset Akademisi sona erdi

AK PARTİ'NİN SİYASET AKADEMİSİ SONA ERDİ

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından açılan Siyaset akademisi semineri sona erdi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen Siyaset Akademisi'nin kapanış programında Doç. Dr. Yusuf Tekin'in "Demokrasi Teorileri" konulu eğitim verdi. Kapanış programına, AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, Siyaset Akademisi İl Koordinatörü İdris Boztaş, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Acar ile kalabalık bir topluluk katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, "Türkiye, çok partili hayata geçtiği günden, AK Partimizin kuruluşuna kadar, Türkiye siyasetine yön veren partiler, siyaseti; bir sihirli değnek gibi kullanarak elit bir avuç zümrenin tekelindeymiş gibi, geniş halk kitlelerinden adeta izole etmişlerdi. İstisnasız her ilde birkaç aile sürekli Türkiye Siyasetini gündemini belirlemiş, kimi zaman nöbetleşe, kimi zaman babadan oğla siyasetin gündeminde olmayı başarmışlardır. 2002'de, Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep

Tayyib Erdoğan'ın liderliğinde kurulan AK Parti birçok konuda olduğu gibi, siyasetinde ezberini bozarak siyaset yapmayı; tüm vatandaşlarımızın gündemine almıştır" dedi.

Siyaset Akademisi Doç. Dr. Yusuf Tekin'in "Demokrasi Teorileri" konulu konuşması ile 10 haftalık programını sonlandırdı.

AK PARTİ'NİN SİYASET AKADEMİSİ SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 16:41:00
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 19:24:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?