4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

AKP Yeşilyurt Kongresi yapıldı

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, yerel seçimlerde güçlü bir şekilde çıkacaklarını söyledi. 

AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı kongresi, Yeşilyurt Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. 

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı kongrede yaptığı konuşmada, parti teşkilatlarını şimdiden yerel seçimle ilgili hazırlıklarını yapmasını istediklerini söyledi.
 
Fındıklı, "Tekrar milletimizle kucaklaşmak üzere, teşkilatlarımız kendilerini hazırlamalıdır. Beldelerimizi, ilçelerimizi ve illerimizi daha ileriye taşıyabilecek, gücü ve kuvveti yine milletimizde almak suretiyle, bir birimizle dayanışma içinde yeni bir seçim sürecine gireceğiz. Bu ülke yüzde 46 oy ile AK Parti'ye destek vermiştir.
Dolayısıyla, mahalli idaredeki belediye başkanlarımızın başarılarıyla birlikte, tekrar hükümetimizin başarılarını tasdiki ile birlikte belediyelerimizin de icraatları ile birlikte tekrar halkımızın önüne çıkıp aynı desteği göreceğinden eminiz. Ancak siyaset hiçbir zaman boşluğa gelmez. AK Parti her zaman olduğu gibi bütün dinamikleri ile birlikte belediye seçimlerinde de başarıyla çıkmanın gayreti içinde olacağız" dedi. 

Bu arada, eski başkanın aday olmadığı AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı için tek liste ile aday olan Fikret Çolak başkan seçilirken, yönetim kuruluna ise şu isimler girdi:
"Ahmet Dolu, Cemil Alataş, Hacı Aktürk, Hanifi Tandoğan, İsmet Barak, İbrahim Özdemir, Mahmut Şahin, Mehmet Tevfik Selçuk, Murat Binbaşıoğlu, Murat Kocataş, Paşa Ağzıküçük, Selim Yeşilkaya, Gülek Menevşe, Şahin Akcan, Şükrü Başpınar, Şükrettin Turan, Mehmet Horuz ve Vahap Çolak."

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 13:42:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?