3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

AKP Yeşilyurt Teşkilatı karıştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi gençlik kolları ile Yakınca belde teşkilatı fesh edildi.

AK Parti Yeşilyurt ilçe başkanı Fikret Çolak, yaptığı açıklamada, Yeşilyurt gençlik kollarının bağımsız bir belediye başkan adayını desteklemesi ve parti tüzüğüne aykırı harekette bulunmaları, Yakınca belde teşkilatının da, AK Parti Yakınca belde başkanı Alpaslan Özfırat'ın babasının Saadet Partisi'nden Yakınca belediye meclis üyesi adayı olması ve bu adayı desteklemesi ve parti tüzüğüne aykırı davranmasından dolayı görevlerinden alındığını bildirdi.

Fikret Çolak, Yeşilyurt belediye başkan adayları Mehmet Kavuk'la birlikte seçim hazırlığını yoğun olarak sürdürdüklerini belirterek, "Yeşilyurt'ta 10 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunan ve tecrübesiyle herkese örnek olan şu anki belediye başkanımız Mehmet Kavuk'un yaptıkları yapacaklarına teminattır. Bu nedenle, başkanımız Mehmet Kavuk'a 5 yıl daha görev istiyoruz ve Yeşilyurtluların desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 12:54:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?