4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

AKP'de nöbet değişimi

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'na Mustafa Şahin atandı.
AK Parti İl binasında düzenlenen toplantıda Malatya Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti İl Başkanlığından istifa eden Ahmet Çakır'dan boşalan göreve, yönetimdeki teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Şahin'in atandığı bildirildi. Tanıtım toplantısına AK Parti Malatya Milletvekilleri İhsan Koca, Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye başkan aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, "Şehrimize, ekonomik, sosyal ve kültürel olarak nelerin katkı yapacağına dair arayış çabalarımız devam edecektir. Uzlaşmacı, diyaloga açık, hoşgörülü ve birleştirici olma özelliklerimizle şehrimizin tüm toplumsal kesimlerine açık olacağız. Farklı duyarlılıkları ortak paydalarda buluşturarak, ilimizin kazanımlarına çevirmeye çalışacağız. Önceden olduğu gibi bundan böyle de teşkilatlarımızda şeffaf, iletişime açık, katılımcı ve parti için demokrasiyi yücelten anlayışımız
egemen olacaktır. İlkeli, dürüst, bilgiye dayalı siyaset, siyasette vazgeçilmemizdir" dedi. Milletvekilleri İhsan Koca, Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, AK Parti İl Başkanlığına atanan Mustafa Şahin'e başarı dileklerinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 15:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?