30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

AKP'den referandum teşekkürü

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN'DEN REFERANDUM TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, referanduma katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini bildirdi.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Şahin, "Sandık başına gidip ve sağduyu ile oyunu kullanıp her hangi bir sıkıntıya mahal vermeyen değerli hemşerilerimi kutluyorum. Sayın valimize ve görevini ziyadesiyle yerine getiren emniyet güçlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Partisini vesayetinden kurtulan ülkücü ve sosyal demokrat kardeşlerime teşekkür ediyorum. Büyük Birlik Partisi'ne teşekkür ediyorum. Saadet Partisi'ne teşekkür ediyorum. Boykota son vererek sandık başına giden Konak

halkına ayrıca teşekkür ediyorum. Partimizin her kademesinde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Kısaca sağduyulu davranan, ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşımak için 'Evet' oyu kullanan her vatandaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Sandık başında görevini ifa ederken Hakkın Rahmetine kavuşan Bedir Şimşek kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Şahin şöyle konuştu, "Artık vesayet rejimi dönemi bitmiş, halkın iradesinin önü açılmıştır. Ancak daha demokratik bir anayasanın yapılması zorunlu hale geldi. Buda bizim yükümüzü kat kat arttırmıştır. Yapılan referandumun ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim."

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 16:13:03
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 16:39:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?