3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

AKP'li aday halkla buluştu

Yerel seçimler öncesi mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelen AKP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Tecde Mahallesi'nde halkla buluştu.

Tecde Kültür Merkezi'nde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Çakır, projelerini anlattı ve Tecde'yi bir alt merkez yapacaklarını söyledi.

Beraberinde İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, merkez ilçe başkanı Celal Ekici ve bazı aday adayları ile Tecde Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda mahalleliye hitap eden Ahmet Çakır, AK Parti iktidarının Türkiye'ye neler kazandırdığını anlatarak, göreve geldikleri takdirde yapacakları projeleri ana başlıklar halinde anlattı. Önemli projelerinden biri olan alt merkezler hakkında da konuşan Çakır, Malatya'nın tek merkezden oluşan bir şehir olduğunu ve başta trafik olmak üzere bazı sorunların yaşandığını kaydederek, bazı bölgelerde kuracakları alt merkezlerle Malatya'nın tek merkez yerine birçok merkezden gelişeceğini söyledi.

Kuracakları alt merkezlerden birinin de Tecde Mahallesi olacağını ifade eden Çakır, "Kentimizin büyümesi ve sorunların çözümü için mutlaka alt merkezleri güçlendirmemiz gerekiyor. Alt merkez projesi tek başına bir proje değil öncelikle şehir ve ulaşım planlamasıyla başlayıp belirlediğimiz alt merkezleri güçlendireceğiz. Tecde Mahallesi'ni de ışıklandırmasıyla, kaldırımlarıyla, prestij
caddeleriyle, sorunsuz bir alt yapısı ile bir cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi.
Esnaf gezilerini de aralıksız sürdüren AK Parti Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Atatürk Caddesi ve Saray Mahallesi esnafını da gezerek destek istedi. Çakır, esnaf gezilerinin ardında oda ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Ahmet Çakır bu kapsamda Kahveciler Odası, Akpınar Mahallesi Muhtarlığı ile Bir Damla Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret ederek burada başkanlarla bir süre görüştü ve sorunlar hakkında bilgiler aldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 14:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ramazan PEKTAŞ (Ayvalıdan İlahiyatçı) IP: 85.104.110.xxx Tarih : 11.02.2009 15:10:13

Saygıdeğer abim Ahmet ÇAKIR BEY'İN Malatya belediye Başkanı adayı olması tüm Malatyamız için hayırlı olsun. Saygıdeğer Malatyalı hemşehrilerim ; Ahmet bey gerçekten de Battalgazilerin İnönülerin ve Özalların yetiştiği Şanlı Malatyamızın değerli evlatlarından birisidir. Özü ve sözü ile dosdoğru, teknik ve proje temelli belediyecilik nosyonuna sahip, lisans eğitimini almış, yılların başarılı iş adamı kimliği ile büyük başarılara imza atmış, yolsuzluk, yoksulluk, ve yasaklarla mücadeleyi şiar edinmiş bir kişiliğe sahip olan dğerli büyüğümüz  Ahmet Çakır Bey, inanıyoruz ki kalkınma hamleleri ile Malatyamızı büyükşehirlik tacı ile 5 yıldızlı ilk şehir olma vasfını da Malatyamıza kazandıracaktır.

Bu vesileyle Ahmet  Çakır Bey in adaylığının Halkımız için hayırlı olmasını temenni eder kendisine başarılar dileriz..