30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

AKP'li Öz, sorun dinledi

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ FARUK ÖZ, SORUN DİNLEDİ

AK Parti Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Kimse imtiyazlı değildir. Hukuk ve Anayasa karşısında herkes eşittir" dedi.

AK Parti il binasında haftanın nöbetçi vekili olarak vatandaşların sorunlarını dinlemeden önce basın açıklaması yapan Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, son günlerdeki Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının tutuklanmalarıyla ilgili olarak, "Kimse imtiyazlı değildir. Hukuk ve Anayasa karşısında herkes eşittir. Tüm kurum ve kuruluşların itibarı noktasında, hele de Türk Silahlı Kuvvetleri olunca daha hassas davranılmasından yanayız. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sahip çıkmamız hepimizin görevidir. Ancak, hukuk

ve Anayasa noktasında herkes hukuk kuralları çerçevesinde davranışlar sergilemeli. Hukuk ve Anayasa karşısında kimse imtiyazlı değildir. Herkes eşittir. Ancak ordu içinde suç işlemiş, hukuk kuralları dışında davranmış, verilen yetkiler dışına çıkmış olanlara elbet hukuki işlemler yapılır. Son yapılanlar da bunlardır" ifadelerini kullandı.

Yerel sorunlara da temas eden milletvekili Öz, hayvancılık için çıkarılan teşvik kapsamına Malatya'nın da alındığını hatırlatıp, "Bu teşvik 50 ve yukarıda hayvanı olanı kapsıyor. Besicilerimizin bu teşvikten yararlanmaları için bir araya gelmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Battalgazi kavşağı düzenleme çalışmalarının 2009 yılı programına alındığını, İstasyon virajı kavşağının da 2010 programına alındığını söyleyen Öz, Darende - Malatya arası bölünmüş yol çalışmalarının sürdüğünü, yapılacak iki tünelin ise 2011 yılında tamamlanmasının planlandığını vurguladı.

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ FARUK ÖZ, SORUN DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 15:37:01
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?