30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

AKP'li vekil referandum turunda

MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK, REFERANDUM GEZİLERİNE BAŞLADI

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, referandum gezilerine başladı.

Ölmeztoprak ve beraberindekiler, Akçadağ ilçesinin Güzyurdu ve Aşağı Örükçü köyüne giderek burada vatandaşlarla sohbet eti.

Ölmeztoprak, "Bu büyük değişim yalnızca AK Parti'nin bir projesi değildir. Bu, milletin projesidir. Bu, darbe anayasasını kenara itip milletin anayasasına 'evet'tir. Kadınlarımız, çocuklarımız, özürlü kardeşlerimiz, yaşlılarımız, şehitlerimizin dul ve yetimleri, gazilerimizin, kısacası tüm dezavantajlı kesimlerin avantajlı konuma yükselmesine evet diyoruz. Çocuk istismarının önüne geçmek için evet diyoruz. Fişlemenin tarihe karışması için evet diyoruz. Yurt dışına çıkış özgürlüğünün genişletilmesine evet

diyoruz. Vatandaşların mahkemeler dışında şikayetlerini iletecekleri bir Kamu Denetçiliği Kurumunun kurulmasına evet diyoruz. 12 Eylül darbesini yapan darbecilerin hesap vermelerine zemin hazırlamak için evet diyoruz" dedi.

Akçadağ'a yapılan yatırımlar içinde konuşan Ölmeztoprak, "Akçadağ ilçemizde 125 hektarlık bir alanda faaliyete geçmesi planlanan Organize Sanayi Bölgesi 200 milyon tonluk bir rezervin üzerine kurulacaktır. Uzmanlara göre bölgede 100 yıl boyunca yetecek mermer bulunduğu belirtiliyor. Bölgede 8 ayrı noktada mermer rezervi var" şeklinde bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:50:03
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 18:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?