4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

AKP'li Vekil'den açıklamalar

AK Parti Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya'da yeni yatırım ve projelerin başlatılması ve sürdürülmesi konusunda 2008 yılının şimdiye kadar başarılı geçtiğini ve şimdiden 2009 yılı için proje çalışmalarına başladıklarını bildirdi. 

Milletvekili Fındıklı, "Bizler göreve başlarken, Malatyalılar bu görevi bize emanet ederken, bir sözümüz vardı. 'Birlik ve beraberlik içinde Malatya için çalışacağız' diye. Milletvekilleri olarak şimdiye kadar samimi bir şekilde birlik ve beraberlik içinde Malatya'nın problemlerine çözüm bulma konusunda önemli çalışmalar yaptık. Bizim açımızdan 2008 yılı şu ana kadar Malatya'da yeni proje başlatma ve eski projeleri sürdürme konusunda başarılı geçmiştir" dedi. 

Fındıklı, 2008 yılının son 3 ayını çok iyi değerlendireceklerini belirterek, "Yeni yatırımlar üzerinde yoğunlaşacağız. Tüm hedefimiz, Malatya'ya yeni yatırımlar kazandırıp, bunu da 2009 yılı yatırım programına aldırmaktır. Bu konuda çalışma yürütürken, 2008 yılının son 3 ayını da yatırımların bitirilmesi ve sürdürülmesi konusunda en iyi şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Fındıklı, "Yeni yatırımlar konusunda Malatya'daki tüm sivil toplum kuruluşlarından önerilerini bekliyoruz. Bizler her zaman önerilere hazırız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 14:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?