4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

AKP'li vekiller hediyeler verdi

AK Parti Malatya milletvekilleri Ramazan Bayramı nedeniyle Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kurumları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler dağıttılar. 

AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca ve Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yetiştirme yurtlarını, erkek ve kız yetiştirme yurtlarını ve huzurevini ziyaret ederek, çocuklara, gençlere ve yaşlılara hediyeler verdiler. 

Milletvekili Öznur Çalık, her bayram olduğu gibi bu bayramda da Sosyal Hizmetlere bağlı kurumları ziyaret ettiklerini belirterek, özellikle 0-6 Yaş Grubu Çocuk Yuvası'ndaki güzel gelişmelerin kendilerine moral verdiğini belirterek, buradaki personeli kutladıklarını ifade etti. 

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan'ın da güzel çalışmalar ortaya koyduğunu gördüklerini söyleyen Çalık, Malatyalı hayırsever bir işadamının İstanbul'dan gönderdiği ayakkabıları Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kurumlarda dağıttıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 12:32:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?