4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Akranlar Market hedef büyüttü

Malatya'da market işletmeciliği yapan Akranlar Marketçilik, 10. yılına 3 yeni projeyle giriyor.

Malatya'da 1998 yılında ilk marketini açarak bugüne kadar bu sayıyı 9'a çıkartan Akranlar Market, market şubelerinde kendi imalatı olan et sucuklarını satışa sunacak. Akranlar Market, Hanımınçiftliği Beldesi'ndeki ana hizmet binasında sucuk üretim tesisini hizmete açtı. Yeni hizmetin tanıtımı için düzenlenen sucuk mangalına Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, basın yayın kuruluşu temsilcileri ve gıda toptancıları katıldılar.

Akranlar Marketçilik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Osmanlıoğlu, Malatya'da 1998 yılında ilk marketini açan Akranlar Marketçiliğin, çok yakında 10. yılında 10. şubesini açacağını söyleyerek, kendi imalatları olan sucuklarında vatandaşların gönül rahatlığı ile tüketebileceğini ifade etti.

Osmanlıoğlu, Akranlar Marketin, Malatyalılara 10. kuruluş yıldönümünde 3 bin kapasiteli 2 düğün salonu hizmetini de vereceklerini belirtti. Hanımınçiftliği Beldesi'ndeki şirketin ana binasının son iki katının düğün salonu olarak düzenlenmeye başladığını belirten Osmanlıoğlu, "Düğün salonu hizmetlerini Akranların hizmet farkıyla vereceğiz" dedi.

Akranlar Marketin çok yakında 10. şubesini Fuzuli caddesinde açmaya hazırlandığını belirten Osmanlıoğlu, "Akranlar Marketçilik, 10. şubesi ile 10. yılına girmiş olacak. Ama daha büyük hedeflerimiz var. Şirketimizi Malatya'nın yerel kaynakları ile büyüyerek bu seviyeye geldi. Malatyalılara kaliteli hizmet anlayışımızı daha büyük projelerimizle sürdüreceğiz" diye bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 17:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali engin IP: 78.173.233.xxx Tarih : 29.05.2008 18:35:02

ewet bu basarıyı tebrık etmek gerek..... ve malatayanın akranı olarak turkıyeye acılmanın zamanı gelmedı mı halaa...