3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

'Aldanan ve aldatan olmayacağız'

AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Aldanan ve aldatan olmayacağız" dedi.


Fırat Mahallesi'nde düzenlenen toplantısına, AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, encümen adayları, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.


Seçim çalışmasında ilk konuşmayı AK Parti Malatya milletvekili Mücahid Fındıklı yaptı. Milletvekili Fındıklı, "Muhalefetin hayallerini dahi kuramayacakları hizmetleri biz getirdik. Türkiye' ve Malatya'ya. Seçim öncesinde bizlere birlik ve beraberlik içersinde olun dediniz, AK Parti'den ayrılmayın dediniz. Malatya'ya sık sık gelin burayı unutmayız dediniz. Biz ne yaptık bunları yerine getirdik, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimiz için çaba sarf ettik. Bunu yapma ya da devam edeceğiz. Biz Başbakanımızın emrinde yürümeyeceğiz, ciğerimiz patlayıncaya kadar koşacağız" ifadelerini kullandı.


AK Parti Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ise, "Ben bu mahalleli sayılırım, ticarete burada ilk adımımı attım. Beni tanıyan sizlersiniz. Hep birlikte daha modern ve daha çağdaş bir şehir için çalışacağız. Bildiğiniz gibi Türkiye'de dengeler değişiyor. Eski siyaset anlayışı yok artık, havanda su dövmek yok. İnsan odaklı bir anlayış hakim. Halkı aşağılayan bir zihniyete karşı AK Parti mücadele veriyor. 28 Şubatları gördük, bankaların boşaltıldığı günleri gördük. Ancak bunlara karşı AK Parti ile halkımız arasında güçlü bir bağ var, bu güç sizin bu hizmetler sizin desteğiniz sayesinde gerçekleşiyor. Bunu koparmaya kimsenin gücü yetmez. Siyaset ve hizmette büyük düşünüyoruz Türkiye'ye yön veren bu harekete yine sizin imzanız var. Yönetimde ve hizmette insan odaklı bir anlayış var, adalet var. Aldanan ve aldatan olmayacağız" dedi

İha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 19:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?