3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Alperenlerde görev teslimi yapıldı

ALPEREN OCAKLARI MALATYA ŞUBESİ'NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Alperen Ocakları Malatya Şubesi'nde görev teslim töreni gerçekleştirildi.

Alperen Ocakları Malatya Şubesi'nde düzenlenen görev teslim törenine, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür de katıldı. Alperen Ocakları Malatya Şubesi Başkanı İzzet Koçak, görevini Uğur Kayagil'e devretti. Koçak, Türk Bayrağı'na sarılı Kur'an-ı Kerim'i üç kere öptükten sonra Kayagil'e teslim etti ve Uğur Kayagil görevi devir aldı.

Alperen Ocakları Malatya Şubesi başkanlığına getirilen Uğur Kayagil, bayrağı daha yükseklere çıkarmak için çaba göstereceğini vurguladı.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, burada yaptığı açıklamada, hükümetin demokratik açılım çalışmalarına temas ederek, "Bin yıldır ortak kültürü yaşan bu milletin farklı unsurları arasında bir problem yok. Yani etnik bir çukur yok. Ancak hükümet, etnik bir çukur varmış gibi demokratik açılımı ortaya çıkardı" ifadelerini kullandı.

"Bundan 10 gün önce Fatsa'da, Siirtli bir Kürt kardeşimizle, Karadenizli bir kız arkadaşımızın, düğününü yaptık. Düğün tarihini tespit ederken aileler şu demokratik açılım olsun da düğünü yaparız diye düşünmediler. Bin yıldır ortak kültürü yaşayan bu milletin farklı unsurları arasında bir problem yoktur" diyen Gürgür, hükümetin demokratik açılım çalışmasına destek vermediklerini kaydetti.

ALPEREN OCAKLARI MALATYA ŞUBESİ'NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 13:42:01
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 16:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?