3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Altın Kayısı Oteli satılıyor

Malatya'nın en fazla yıldızlı oteli 4 yıldızlı Altın Kayısı Oteli yeniden satışa çıkarıldı.

Malatya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda mülkiyeti Malatya İl Özel İdaresine ait 210 yatak kapasiteli otel binasının 2886 Sayılı Kanunun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacak.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, yaptığı açıklamada, satış ihalesinin il encümeni tarafından İl Özel İdaresi hizmet binasındaki İl Encümen Salonu’nda 21 Nisan günü saat 14.00’de yapılacağını belirterek, “İhale şartnamesi ve diğer evraklar mesai saatleri içerisinde İl Özel idaresi hizmet binasında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilir. İhaleye iştirak edecekler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen esaslara uygun olarak hazırlayacağı teklif zarfını yukarda belirtilen ihale günü ve saatine kadar alındı belgesi karşılığında Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. İhale ilanının tam metnine İl Özel İdaresi’nin resmi internet sitesinden ulaşılabilir" dedi.

Malatya'nın en fazla yıldızlı oteli 4 yıldızlı Altın Kayısı Oteli, daha önceden satışa çıkarılmış, ihale iptal edilmişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 12:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?