4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Ambulans da kaza yaparsa

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden Malatya'ya ameliyat için hasta götüren ambulans, yoldan çıkarak yan yattı. Kazada ameliyata götürülmekte olan hasta ile birlikte 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya merkez çevreyolu Dede Korkut Parkı'nın yanında meydana geldi. Halis Y. yönetimindeki 46 EC 110 plakalı Elbistan Belediyesi'ne ait ambulans, seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yoldan çıkıp, kaldırıma çarptıktan sonra yan yattı.

Kazada ambulans sürücüsü Halis Y. ile birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi'ne ameliyat olmaya götürülen Fatma Örnek ve yanındaki refakatçi Şehnaz Örnek yaralandılar. Ambulanstaki diğer refakatçi Mehmet Örnek ise, kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazanın görgü tanıkları, ambulansın, başka bir aracın yol vermemesi nedeniyle kaza yaptığını iddia ettiler. Bir görgü tanığı ise, ambulans şoförünün kendisine yol vermeyen araç sürücüsü ile bir süre kaza olmadan önce tartıştığını ileri sürdü.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 18:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?