3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Ampute takımına anlamlı yardım

MALATYA AY YILDIZ AMPUTE FUTBOL TAKIMINA ANLAMLI YARDIM

Adidas Kaptanspor firmasının sahibi Ahmet Kılıçaslan, Ay Yıldız Ampute Futbol takımına kışlık giyecek yardımında bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle Ay Yıldız Ampute Futbol takımına malzemeleri dağıtıldı. Elbise yardımı esnasında bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, "Malatya'da 2 Ampute takımımız var. Zaman zaman arkadaşlarımızla problemlerini görüşmek açısından bir araya geliyoruz. En son gelmelerinde de kış mevsimi nedeniyle kışlık giyecek talepleri oldu. Bizlerde bu arkadaşlarımızı seve seve destekleyeceğimizi söyledik. Malatyalı iş adamı Ahmet Kılıçaslan malzeme yardımında bulundu. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İş adamı Ahmet Kılıçaslan ise, "TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi bizlere arkadaşlarımızın taleplerini iletti. Biz de kendilerinin bu teklifi karşısında heyecanlandık ve yardımda bulunduk. Bundan sonrada Malatya sporuna katkıda bulunacağız" diye konuştu.

Ay Yıldız Ampute Futbol Takımı Başkanı Mehmet Tutal da, Ahmet Kılıçaslan'a destelerinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Müdürümüz bizlerin sıkıntılarını her zaman dinliyor. En son ziyaretimizde de deplasmana giderken ayrı ayrı elbise giydiğimizi söyledik. Malatya'yı temsil eden bir takıma bu yakışmıyordu. Sağ olsunlar bizleri dinlediler ve destek oldular. Sayın Ahmet Bey de bizlere yardımda bulundular" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 16:11:02
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 16:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?