3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Anne ile Kızı aynı gün öldü

Malatya İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Şaban Sağlam ile Malatya 2. Tapu Müdürü Ramazan Sağlam'ın anne ve anneanneleri aynı günde vefat etti.


Bir süredir çeşitli sağlık sorunları yaşayan Şaban ve Ramazan Sağlam'ın 82 yaşındaki anneanneleri Hatice Keban, ikamet ettikleri Arapgir İlçesi Aktaş köyündeki evlerinde vefat etti. Keban'ın vefatı üzerine rahatsızlanan 61 yaşındaki kızı Elif Sağlam ise kaldırıldığı Arapgir Devlet Hastanesi'nde vefat etti.
Hatice Keban ve Elif Sağlam'ın cenaze namazı, Arapgir ilçesindeki Hacı Osmanağa Camii'nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazında Arapgir Kaymakamı Engin Aksakal, Malatya İl Genel Meclisi üyeleri, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Özel İdare yönetici ve çalışanları, Malatya Tapu Müdürlüğü personeli ve çok sayıda sevenleri ile yakınları hazır bulundu.
Kılınan cenaze namazının ardından Hatice Keban, Aktaş köyü mezarlığına, Elif Sağlam'ın cenazesi ise Aktaş köyü Dişderik mezrası mezarlığına defnedildi.
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, yayınladığı mesajda vefatlardan duyduğu derin üzüntüyü kaydederek, "Merhumelere Allah'tan rahmet, Sağlam ailesi ile sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 20:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irfan gürsoy IP: 88.231.60.xxx Tarih : 12.07.2009 22:35:00

çok sevdiğim bir çok dostumun aile ve akrabaları idi.allah rahmet eylesin.ne mutlu onlara ki geride çok temiz ve kıymetli çocuklar ve yeğenler bıraktılar.allah makamlarını cennet etsin.