3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Araç muayenesinde yılsonu kuyruğu

MALATYA'DA ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA YIL SONU KUYRUĞU

Malatya'da araç muayene istasyonunda uzun kuyruklar olduğu ve sürücülerin muayene için saatlerce bekledikleri bildirildi.

Malatya - Elazığ karayolu şehir gösteren mevkiinde bulunan araç muayene istasyonundaki uzun kuyruğun, yılsonuna yaklaşılması nedeniyle araç devir edenlerin artması, ayrıca 1 Ocak'tan sonra araç muayene ücretinin artacak olmasından dolayı kuyrukların uzadığı bildirildi.

Sürücüler, araç muayene istasyonunun Malatya'da bir tane bulunması nedeniyle yetersiz olduğunu ifade edip, "Şehrin doğu giriş kısmında hizmet veren araç muayene istasyonu bir de batı giriş kısmında açılmalıdır" önerisinde bulundular.

Şehrin batı kısmına araç muayene istasyonu açılması halinde araçta bir eksik olunca Özsan Sanayi Sitesi'nde sürücünün eksikliği giderebileceğini söyleyen sürücüler, "Şimdi bir eksik çıkınca, Sanayi Sitesi'ne gidip gelme 20 kilometre civarında. Zaman ve yakıt kaybı oluyor" ifadelerini kullandılar.

Araç muayene istasyonu yolunun Elazığ karayolundan sonra stabilize olması nedeniyle yazın çamur, kışın ise toz olduğunu aktaran sürücüler, araç muayene istasyonunda kafeterya ve mescit gibi eksikler bulunduğunu da dile getirdiler.

MALATYA'DA ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA YIL SONU KUYRUĞU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 12:03:00
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 15:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?