4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Arapgir'in sorunlarını bakan Çiçek'e iletti

Arapgir ilçe Belediye Başkanı Halit Konukçu, Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'i makamında ziyaret ederek, Arapgir'in çözüm bekleyen sorunlarını görüştü.

Yapılan görüşmede Devlet Bakanı Cemil Çiçek'ten geçtiğimiz kış sezonunda aşırı yağışlar nedeniyle hasar gören altyapı tesisleri için acil yardım ödeneği istendi. Devlet Bakanı Çiçek'in, ihtiyaç duyulan acil yardım ödeneğinin verilmesi için ilgili kamu kurumu ve bakanları arayarak ilçenin sıkıntılarını aktardı. Çiçek, Arapgir'in ödeneksizlik nedeniyle haksızlığa uğramaması gerektiğini ifade etti.

Ayrıca Başkan Halit Konukçu, Mücahit Fındıklı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz'ı ziyaret ederek Arapgir ilçesindeki Millet Hanı'nın restorasyon projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara bir an önce başlanmasını istedi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı'ndan projenin bir an önce ihaleye çıkarılacağı sözünü aldı.

Malatya Milletvekili Fındıklı, kendilerine intikal eden sorunları imkanlar ölçüsünde gidermeye çalıştıklarını belirterek, "Başkanımız geldiler ve sorunlarını ilettiler.

Önlerine düşüp, ilgili ve yetkililerle birlikte görüştük. Çünkü memleketimize hizmet görevimizdir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 18:34:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?