6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Aşırı kar kahvehaneyi çöktürdü

Doğanşehir İlçesi'nde, aşırı kar yağışı nedeniyle bir kahvehane çöktü. Kahvehane sahibinin içeridekileri zamanında dışarı çıkarması faciayı önledi. 

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sürgü Kasabası'nda yoğun kar yağışı yüzünden, Hasan Doğan'a ait kahvehane çöktü. Kahvehane sahibi Hasan Doğan'ın tavandakı çatırtıyı duyması sonucu acilen içerdekileri boşaltması nedeniyle, muhtemel bir facia önlendi. Hasan Doğan, "Ahşap olan tavandan sesler gelince, kırathanede bulunanları derhal boşalttım. Herkes dışarı çıktıktan sonra bina çöktü. Allah'a şükür canımız sağ ama maddi hasarımız büyük" diye konuştu. 

Esnaf Kefalet Kooperatifi'ne 4 bin YTL borcu olduğunu belirten Doğan, esnaflara da borçları olduğunu ifade edip, kış mevsimi nediniyle perişan olduğunu dile getirdi. 

Sürgü Belediye Başkanı Mustafa Gülhaş, kahvehaneyi çalıştıran Hasan Doğan'ın yaralarını sarmak için girişimlerde bulunacaklarını belirterek, "Doğanşehir Kaymakamı Mustafa Eldivan ile görüşeceğim. Bu konuda mağdur olan Hasan Doğan'a elimizden gelen yardımı yapacağız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 11:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?