4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Ateş milli takıma uğurlandı

Veteranlar Güreş Türkiye Şampiyonu olan milli güreşçi Dursun Ateş, kulübü olan Malatya Şekerspor tarafından milli takım kampına iftar yemeği düzenlenerek uğurlandı. 

Şeker Fabrikası Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş, Şekerspor Başkanı Suat Altun, Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat ve Şekerspor Antrenörü Bereket Kanatlı ile işçiler katıldı. 

Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Yetiş, sporcuları olan Dursun Ateş'in 25-27 Eylül tarihleri arasında Ankara'da yapılan Güreş Şampiyonasında Türkiye birincisi olduğunu ve 21-28 Eylül tarihleri arasında Moskova'da yapılacak olan Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceğini belirtti. 

Yetiş, Dursun Ateş'ten madalya beklediklerini söylerken, Şekerspor Başkanı Suat Altun ise, Dursun Ateş'in Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti. Şeker-İş Sendikası Başkanı Nuri Murat ise, Dursun Ateş'in Türkiye şampiyonu olmasından dolayı işçilerin mutlu olduğunu belirterek, bu mutluluğun dünya şampiyonası ile daha da taçlanacağını ifade etti. 

Milli Güreşçi Dursun Ateş ise kendisine katkı sağlayan Şekerspor yönetimine teşekkür ederek, mutlaka derece yaparak bir madalya ile Malatya'ya dönmek istediğini belirtti. 

Şekerspor yöneticileri, milli takım kampına giden Ateş'e çeşitli hediyeler verdiler.
Bu arada, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu'nun verdiği kayısıların da Dursun Ateş tarafından milli takım kampında dağıtılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 14:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?