30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Aydın Kadınlar'dan giyecek yardımı

AYDIN KADINLAR DERNEĞİ ARGUVAN'DA GİYECEK YARDIMI YAPTI

Malatya'da Aydın Kadınlar Derneği, Arguvan ilçesinde öğrencilere giyecek yardımı yaptı.

Aydın Kadınlar Derneği Başkanı Şengül Berktaş, dernek olarak yaptıkları yardımla ilgili bilgi verip, "Aydın Kadınlar Derneği'nin sosyal amaçlı çalışmalarının temel taşını oluşturan çocuklarımızla birlikteydik. Arguvan ilçesi Çobandere köyü Koru mezra ilköğretim okulunda sekiz öğrencimiz vardı. Kömürlü köyünde on dört çocuğumuza sevgimizi paylaşmak adına getirdiğimiz giyecekleri takdim ettik. Daha önceden Yazıhan Bereketli, Akçadağ İkinciler ve Merkez Üzümlü köyündeki çocuklar gibi tertemiz saf duygular taşıyan el sallamalarıyla uğurladılar bizi.

Arguvan Kömürlü Köyü Atmalılar İlköğretim okulundaydık. Bu kez doksan üç öğrencimizle paylaşabildik çoban armağanı giysileri. Bu konuda hiç tereddütsüz büyük bir sevinçle maddi katkı sağlayan Kadın Doğum Doktorumuz Sayın Deniz Han Deniz inanıyorum ki bu gece çok daha huzurlu uyuyacak uykusunu" ifadelerini kullandı.

Berktaş, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Ne olur sizler de çocuklarımızı görün. Çocuklarımızı duyun. Aydın Kadınlar Derneği olarak bizlere vereceğiniz maddi manevi güçle, gidilmedik köy, sarılmadık çocuk bırakmayalım. Bir köy çocuğuna sarılırken alacağınız hazzı, duyacağınız iç huzurunu kolay kolay bulamazsınız."

AYDIN KADINLAR DERNEĞİ ARGUVAN'DA GİYECEK YARDIMI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 10:35:05
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 15:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?