4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Aydınlar'dan Malatya'ya lise

Acıbadem Grup Başkanı Malatya'nın Arapgir İlçesi doğumlu işadamı Mehmet Ali Aydanlar'dan eğitime büyük destek geldi.

Aydınlar, Arapgir'e yaptıracağı "Hami Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi" ile ilgili protokolü AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın da katılımı ile Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'le birlikte Ankara'da imzaladı.

Milletvekili Öznur Çalık, "Toplam 5 milyon YTL tutarındaki projeyle inşa edilecek Eğitim Kampusunda Anadolu Öğretmen Lisesi Derslik Binası, Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları, spor salonu ve diğer hizmet binaları Bakanımız Hüseyin Çelik'in bakanlık bünyesindeki yatırımların yanı sıra kişisel gayretleriyle Malatya'nın eğitim sorunlarının çözümüne yönelik hassasiyetinin bir kez daha vurgulandı. Bakanımız Hüseyin Çelik yaptığı açıklamada, ‘Malatya'nın eğitim sorunlarının çözümüne yönelik atılan bu yeni adımdan dolayı çok mutluyum. Mehmet Ali Aydınlar gibi duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bu çalışmalar bizleri gururlandırmaktadır’” dedi.

Malatya'nın sorunları karşısında gösterdiği ilgi ve duyarlık nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e şükranlarını sunan Öznur Çalık, hayırseverliğiyle memleketine yönelik hassasiyetlerinden dolayı Mehmet Ali Aydınlar'a da teşekkür etti. Öznur Çalık, "Çocuklarımızın geleceği için, Malatyamız için yapılan çalışmalar en küçüğünden en büyüğüne bizi çok mutlu ediyor. Ne mutlu ki Bakanımız Sayın Hüseyin Çelik'in himayelerinde Malatyamızın eğitim sorunlarına yönelik sürdürdüğümüz çalışmalarımızda Mehmet Ali Aydınlar gibi eğitim gönüllüleri de bizi yalnız bırakmıyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 16:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?