4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

'Ayşe Teyze' Malatya'da

20 yıldan beri aynı temizlik ürünü markasının reklamında oynayan Alev Gündoğdu, yakın çevresinin dışında herkesin kendisine 'Ayşe Teyze' diye hitap ettiğini söyledi.

Procter&Gamble firmasının davetlisi olarak Malatya'ya gelen reklam oyuncusu Alev Gündoğdu, Akranlar Süpermarket Zincirleri'nin merkezini ziyaret etti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Alev Gündoğdu, "Bana 'Ayşe Teyze' dediklerinde artık garibime gitmiyor. Artık neresinden bakarsanız bakın teyze yaşına geldim. Dönüp bakınca 20 seneyi tamamlıyorum. O yaşlarda teyze yaşında değildim ama ilk günden kabul ettim. Benden büyükler bile bana Ayşe Teyze diyor. Hoşuma gidiyor" dedi.

Türkiye'de 20 yılda sadece bir markanın reklamında oynamanın bir rekor olduğunu belirten Gündoğdu, "Avrupa'da örnekleri var. Başka ülkelerin de Ayşe Teyzeleri var. Onlar çok daha uzun yıllar yapmışlar. Ben acemilik yıllarımdayım daha" ifadesini kaydetti.

Çok yakın çevresinin dışında hemen hemen herkesin kendisine Ayşe Teyze diye hitap ettiğini belirten Gündoğdu, "Ailem dışında pek çok insan artık Ayşe diyor. Öyle alıştılar, öyle gidiyor. Ben de garipsemiyorum" diye konuştu.

Akranlar Market Yönetim Kurulu Üyesi Uzeyfe Karaaslan, Ayşe Teyze'yi ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti. Karaaslan'ın ikram ettiği yaş kayısıları yiyen Alev Gündoğdu, Malatya kayısısının çok lezzetli olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 14:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?