30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Babasını ilk kez gördü

BABASINI İLK KEZ GÖRDÜ

Fakir bir aile, Vali Ulvi Saran'ın sağladığı imkan ile Malatya'ya gelip, cezaevindeki yakınını ziyaret etti. Ziyarette 4 yaşındaki çocuk, babasını ilk kez gördü.

Vali Ulvi Saran, Ramazan Bayramı'nda Malatya E tipi kapalı Cezaevi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Osman Altun (37) isimli hükümlü, ailesini yıllardır görmediğini söyledi. Vali Saran ise ailesini Malatya'ya getirtip, kendisi ile görüştürme sözü verdi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde oturan hükümlü Osman Altun, eşi Halise Altun, çocukları Samet (4) ve Ali (6) ile Halise Altun'un annesi Emine Altun, Malatya E tipi Cezaevi'nde görüştü. Görüşme sonrasında Altun ailesi Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret edip teşekkürlerini ilettiler. Vali Ulvi Saran, ziyaret sırasında çocuklara hediye de verdi.

Osman Altun'un 4 yıl önce cezaevine düştüğü ve toplam 7,5 yıl hüküm verildiği belirtilirken, Osman Altun'un cezaevine konulduktan sonra Samet isimli oğlu olduğu ve maddi imkansızlık nedeniyle ailenin 4 yıldır Osman Altun'u gelip göremediği ifade edildi.

Halise Altun'un amcası oğlu Osman Altun ile evlendiği ve işlediği suçtan dolayı önce Şanlıurfa Cezaevi'ne konulduğu, daha sonra Malatya E tipi Cezaevi'ne nakil olduğu kaydedildi.

BABASINI İLK KEZ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 16:27:04
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 16:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?