3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Bağımsız başkan AKP'ye geçti

Malatya'nın Battalgazi ilçe Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti'ye katıldı.

2004 yılında yapılan seçimlere bağımsız aday olarak girip seçilen Selahatin Gürkan, AK Parti'ye katılarak bu partiden 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Battalgazi ilçesi Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Gürkan, "2004 yılındaki seçimlerde bağımsız olarak belediye başkanlığı görevine seçilip bu görevimizi sürdürürken 29 Mart 2009'da yapılacak seçimde AK Parti'den aday adaylığı için müracaat ettik. Tabii müracaat etmemizde temel kanaati oluşturan, siyaset halk için yapılır. Halkımızın genel istekleri, arzuları doğrultusunda ve hizmetin daha sağlıklı sunulması açısından AK Parti'de olmamız gerektiği konusunda halkın genel isteği doğrultusunda bizde başvuruda bulunduk" dedi.

Gürkan, 2004 yılında yürüttüğü İşçi Bulma Kurumu Bölge Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti''den Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmasına karşın, kendisi aday gösterilmeyince seçimlere bağımsız aday olarak katılmış ve bu göreve seçilmişti

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 16:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?