4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Bakan Atalay tören için Malatya'da

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, iki şehidin cenaze törenine katılmak üzere, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal ve Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli üst düzey komutanlarla birlikte Malatya'ya geldi.

Erzincan'dan uçakla Malatya Erhaç Havaalanı'na gelen Bakan Atalay, buradan Malatya Belediyesi Dede Korkut Parkı'na geçerek öğle yemeği yedi.

Malatya'daki iki şehidin cenaze törenlerine katılacak olan Bakan Atalay, yaptığı açıklamada, "Bütün şehitlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum, onlar bizim gönlümüzde. Dileğimiz, Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Devletimizin teröre karşı mücadelesi kararlılık içerisinde sürecektir. Bu mücadele bizi daha fazla birleştirecek, daha fazla bütünleştirecek ve güçlendirecektir" dedi.

Bakan Atalay, Erzincan'ın Kemah ilçesinde teröristlerce şehit edilen askerlerden Piyade Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı ve Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın bugün ikindi namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığı Şehitliği'nde düzenlenecek olan cenaze törenlerine katılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 16:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?