4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Bakan Atalay'dan önemli açıklamalar

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Hukuk devleti ilkelerini koruyarak, demokrasiyi teröre asla feda etmeden mücadelemiz sürecek" dedi.

Şehit cenazeleri törenine katılmak üzere Malatya'ya gelen ve Valiliği Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'la birlikte ziyaret eden İçişleri Bakanı Beşir Atalay, burada yaptığı konuşmada, "Bu olaylar hiçbir zaman bizi yıldırmayacak. İnşallah son çırpınışlarıdır" diyerek, şunları söyledi:

"Hükümetimiz döneminde devletin bütün mekanizmaları büyük bir bütünlük içinde terörle mücadeleyi çok yönlü olarak sürdürüyor. Sadece güvenlik olarak değil, sosyal, siyasal ve ekonomik bütün boyutlarıyla terörle mücadele politikamız var. Çok iyi çalıştığımız, organize ettiğimiz ve kararlı şekilde yürüttüğümüz politikadır. Bu tür politikamızı sürdüreceğiz. Hukuk devleti ilkelerini koruyarak, demokrasiyi teröre asla feda etmeden mücadelemiz sürecek. Köklü, bütün boyutlarıyla mücadelimizi sürdüreceğiz".

AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın da bulunduğu ziyarette Bakan Atalay, şehit cenazelerine gelmişken ayrıca bakanlığıyla ilgili de incelemelerde bulunacağını ve bilgi alacağını söyledi.
Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a tepside kuru kayısı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 17:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?