30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Bakandan doğum günü hediyesi

BAKAN ALİYE KAVAF'TAN MİNİK BEBEĞE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Hakkari'deki hain mayınlı tuzakta yaralanan ve terörün en küçük mağduru olarak nitelendirilen Zeynep Kurt isimli bebeğin doğum günü olması nedeniyle, Devlet Bakanı Aliye Kavaf'ın doğum günü hediyesi alıp verilmesini istediği bildirildi.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Zeynep Kurt'un yaş günü olması nedeniyle Devlet Bakanı Aliye Kavaf'ın doğum günü hediyesi verilmesini istemesi nedeniyle Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, bir alış veriş merkezinden oyuncak pamuk köpek alarak verdi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan yaptığı açıklamada, "Sayın bakanımız sürekli bizleri arayıp Zeynep'le ilgili bilgi alıyorlar. Zeynep'in doğum günü olduğunu öğrendik. Bakanımız adına doğum günü hediyesi almaya geldik" ifadelerini kullandı.

Konan, Zeynep'le ilgili olarak da şunları söyledi:

"Psikolojik ve sosyal durumla ilgili yakın takipteyiz. Anne yoksunluğu çekiyor. Annesini arıyor. Yanında bulunan yengesi ile iletişimi var. Ailenin herhangi bir talebi yok. İhtiyaçları ve talepleri yok. Çocuğun psikolojisinin düzelmesi için baba ile birlikte olmasının daha iyi olacağını düşünüyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 17:26:01
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 17:32:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?