3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Bakan'dan sağlık ocağı açılışı

Malatya'daki temaslarını sürdüren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yapımı tamamlanan sağlık ocağının açılışını gerçekleştirdi.


Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Merkez Sancaktar Mahallesi'nde Ulaştırma Bakanlığı işbirliğiyle yaptırılan Sancaktar Sağlık Ocağı açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Yıldırım, "Geleceğimiz olan gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi boynumuzun borcudur. Burada sağlık ocağı ihtiyacı olduğu bize bildirildi ve istediğiniz sağlık ocağı olsun dedik ve katkımız oldu" dedi.


"Başbakanımız 10 Mart'ta Malatya'ya gelecek. Teşekkürünüzü Başbakanımıza iletiniz" diyen Bakan Yıldırım, "Çünkü bu hizmetler onun verdiği destekle ve talimatlarla yapılıyor. Valimizle, belediye başkanımızla ve milletvekilimizle bir ekibiz ve hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Yeter ki, bir olalım ve beraber olalım" şeklinde konuştu.


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasında, "Ben bu mahallenin, Sarıcıoğlu Mahallesi'nin çocuğu olmaktan çok gurur duyuyorum. Geçen yıl buraya Türk Telekom İlköğretim Okulu açılışına geldiğinde Sayın Bakanımıza, burada sağlık ocağına ihtiyaç olduğu söylendi. Sayın Bakanımız da sağ olsun, yolları birleştirmenin yanı sıra eğitim ve sağlığa da katkıda bulunuyor. Kendisi hizmette soyadı gibi Yıldırım olan aslanlar gibi bir bakanımızdır" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya ve Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca'nın da hazır bulunduğu açılış töreninde Valil Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın da konuşmalarında, sağlık ocağının sadece Sancaktar Mahallesi'ne değil, civar mahallere de hizmet edeceğini belirtti. Sancaktar Mahallesi Muhtarı Şinasi Turgut ise yaptığı konuşmada projenin gerçekleştirilmesi konusunda emeği geçenlere teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 21:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?