30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Başarılı öğrenciler ödülendirildi

SINAVLARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLENDİRİLDİ

Malatya'da bir özel okulda sınavlarda başarılı olan öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Seviye Belirleme Sınavı (SBS), Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Bilim Olimpiyatları gibi 3 dalda Türkiye dereceleri elde eden Özel Rahime Batu Okulları öğrenci, öğretmen ve idarecilerine ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

8. Sınıf Türkiye 1'ncisi Melih Alay, ÖSS Türkiye 4'ncüsü Ömer Faruk Keskin, ayrıca 17. Ulusal Bilim olimpiyatlarında kimya, fizik ve bilgisayar dallarında Bölge 1.liği, 2.liği ve 3.lüğü elde ederek dereceye giren Özel Rahime Batu Okullarının öğretmen ve öğrencilerinin ödüllerini, Vali Ulvi Saran, Vali Yardımcısı İnci sezer Becel, Yeşilyurt ilçe Kaymakamı Erkan Bulgan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Reşitoğlu, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kavuk tarafından verildi.

Programda konuşan Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Taşkıran, Malatya ve ülkemizde eğitim kalitesinin artması adına gayret ve çabalarının artarak devam edeceğini belirterek, Malatya eğitimine destek olan protokol üyelerine, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

SINAVLARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 14:49:02
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 22:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?