3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Malatya'nın Arapgir ilçesinde Arapgir okuyor kampanyası çerçevesinde başarılı olan öğrencilere törenle hediyeleri verildi.

75.yıl İMKB YİBO'nun çok amaçlı salonunda düzenlenen ödül törenine, Arapgir Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon Komutan Vekili Başçavuş Orhan Öztürk, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Cumhuriyet Savcısı Emin Birseloğlu, ilçe emniyet amiri Hakan Köse, İlçe Milli Eğtim Müdürü Çetin Özdemir, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.


Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğtim Şube Müdürü Bilal Ergen yaptı. Öğrenciler şiirler okudu. Fen ve Teknoloji Öğretmeni Hasan Mecit, sinevizyon gösterimiyle ülkeler arasından okunan kitap sayıları sundu ve çocukların okumaları için aile velilerine yardımcı olmalarını istedi. Ardından yapılan ödül töreninde en çok kitap okuyan çocuklara bisiklet hediye edildi. Diğer öğrencilere kitap hediye edildi.
İlçe Kaymakamı Engin Aksakal, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, öğrencileri tek tek tebrik edip, daha çok kitap okumalarını istedi

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 12:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?