4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başarılı öğrencilere ödül

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, katıldıkları projelerde başarılı olan 156 öğrenciye törenle çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen Proje Yarışmaları Ödül Töreni'ne Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile okul müdürü ve davetliler katıldı.

Törende; 2007-2008 eğitim ve öğretim yılında ilköğretim okulları arasında düzenlenen "Bu Benim Eserim Proje Yarışması", ortaöğretim kategorisinde düzenlenen "Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması" ile teknik meslek liselerine yönelik olarak düzenlenen "Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumları Arası Proje Yarışması"na katılarak başarılı olan 156 öğrenciye ödülleri verildi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, başarının mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğini söyleyerek ülkenin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarının yetiştirilmesinin yanı sıra yetenekli çocuklara sahip çıkılması için proje yarışmalarının önemli olduğunu ifade etti. Bulut, önümüzdeki yılda çeşitli proje yarışmalarına katılım için öğrencileri teşvik edici çalışmalarda bulunacaklarını kaydederek öğrencilere gerekli araştırmacı ruhu kazandırmak istediklerini vurguladı.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 17:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?