3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başarılı tekvandoculara tebrik

Malatya İnönü Üniversitesi'nin başarılı tekvandocularını kabul eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, sporcu öğrencileri tebrik etti.


Üniversiteler arası Türkiye Tekvando şampiyonasında 2 Altın, 3 Gümüş, 2 Bronz madalya ile Malatya'ya dönen İnönü Üniversitesi Tekvando takımı sağladığı başarı ile Hırvatistan'da yapılacak olan Üniversiteler olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek.


Mersin Üniversitesi'nde 7-9 Mayıs 2009 tarihleri arasında gerçekleşen Üniversiteler arası Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek 55 üniversite arasında Türkiye birinciliğini elde eden İnönü Üniversitesi Tekvando takımı, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti.


Elde ettikleri başarıları Rektör Çelik'le paylaşmak adına kendisini makamında ziyaret eden sporculara bu başarıda katkısı büyük olan Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Recep Karabulut, Spor Şube Müdürü Salih Coşar ve Antrenör Murat Ezen eşlik etti. Yönetici ve sporcular, başarılarının devamının geleceğini belirtirken destekleri için Rektör Çelik'e teşekkür ettiler.


Tekvando takımının elde ettiği bu başarıdan dolayı çok gururlandıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, sporcuları ve yöneticileri tebrik etti. Tekvando takımının Hırvatistan'daki olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek olmasının daha da onur verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Çelik, sporcu ve yöneticilerine başarılarının devamını diledi.


İnönü Üniversitesi Tekvando takımı, 1-12 Temmuz 2009 Tarihleri arasında Hırvatistan'da yapılacak olan Üniversiteler Olimpiyatlarına katılarak Türkiye'yi temsil edecekler.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?