3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başharık'ta devir teslim

Malatya'nın en büyük ikinci mahallesi olan Başharık'ta muhtarlık görev teslimi yapılırken, çeyrek asırlık muhtar yeni muhtara görev teslimi yaptığında mührü vermeyi unutunca esprilere ve gülüşmelere neden oldu.

Malatya merkez Başharık Mahallesi Muhtarlığı'nda görev teslimi törenle yapıldı. Engelliler Parkı yanındaki muhtarlık binası bahçesinde düzenlenen muhtarlık devir teslim töreninde konuşan eski Muhtar Mehmet Öksuz, 1984 yılından beri yürüttüğü muhtarlık için 29 Mart'ta gençlere imkan tanımak amacıyla aday olmadığını söyledi. Muhtarlık görevini Erdal Akkaya'ya teslim ederken gözünün arkada kalmadığını söyleyen Öksuz, yeni muhtar ve azalarına başarılar diledi.
Yeni Muhtar Erdal Akkaya da, Öksüz'ün bıraktığı bayrağı daha yükseklere çıkaracağını belirtti.

Bu arada, Başharık Mahallesi'nde geçen yıl ibadete açılan İmam-ı Azam Camii Derneği Başkanı Rıfat Erdem de, çeyrek asırlık muhtar Mehmet Öksüz'e hizmetlerinden dolayı, yeni muhtara da hayırlı olsun temennisiyle hediye verdi.
Malatya'nın en büyük ikinci mahallesi olan Başharık'ta muhtarlık görev teslimi yapılırken, çeyrek asırlık muhtar yeni muhtara görev teslimi yaptığında mührü vermeyi unutunca esprilere ve gülüşmelere neden oldu. Çeyrek asırlık muhtar mühür vermesi hatırlatılınca mührü Erdal Akkaya'ya verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 15:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?