3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başhekim göreve başladı

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Devlet Hastanesi'nin askere giden başhekimi Doktor Serkan İpek, vatani görevini tamamlayarak dönerken, tekrar başhekimlik görevine başladı.


Doğanşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Serkan İpek, önceki gün ilçeye gelerek eski görevine yeniden döndü. Doğanşehir'de başhekimlik yaptığı dönemde hastanede bir dizi yeniliklere imza atan Başhekim Serkan İpek, Çanakkale Gelibolu Askeri Hastanesi'nde vatani görevini yapmak için bir süre başhekimlikten ayrıldı.


Doğanşehir'e gelerek yeniden eski görevinin başına geçen Uzman Doktor Serkan İpek, hastanedeki yeniliklerine kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi. İpek "Doğanşehir'e ve görevime geri dönmek çok güzel. Şimdi kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz Türkiye tarihi açısından çok önemli bir yere sahip olan Gelibolu'da vatani görevimi yaptım.

Vatani görevimi yaptıktan sonra asıl görevim olan Doğanşehir'e dönerek görevime başladım. Eskiden olduğu gibi çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Hastanemize katılan Uzman Hekimlerle beraber hizmeti daha iyi seviyelere götürme gayreti içindeyiz" diyerek, Uzman Göz Doktoru'nun da ilçe Devlet Hastanesine atandığı müjdesini verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?