4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan aday adaylığı için başvurdu

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti'den belediyle başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.


Müracaatla ilgili dosyayı AK Parti Malatya il binasında İl Başkanı Ahmet Çakır'a sunan Başkan Cemal Akın, “Yarım kalan hizmetleri tamamlamak ve yeni projeler ve hizmetler yapmak için yeniden aday adayı oldum. Eğer aday gösterilmezsem aday olacak arkadaşla birlikte partimizin başarılı olması için çaba gösteririm” dedi.


Yaptıkları hizmetlere de değinen Akın, alt geçitlerden yağmur drenaj kanallarına, şehrin yeşil oranını yüzde 77 arttırmasından doğalgaz hizmetine, Yeni Cami çevresi ile İnönü Kapalı Çarşı'nın yeniden düzenlenmesine kadar birçok hizmetlere imza attığını söyledi.


Başkan Akın, aday gösterilip tekrar seçilmesi halinde de, Merkeze bağlı Kapıkaya Köyü civarında 870 dönüm araziyi 49 yıllığına Malatya Belediyesi'ne kiralama, ulaşım planlaması noktasında sıkıntıları çözüp, Organize Sanayi Bölgesi'nden İnönü Üniversitesi'ne kadar hafif raylı sistem yapmaya kadar hizmetler yapacağını belirterek, "Şu anda ilk etapta aklıma gelenler bunlar. Başka projelerimiz de var. Yarım kalan hizmetleri tamamlayacağız. Kentsel dönüşüm projesini yapıp, Malatya'yı her yönüyle güzel şehir yapacağız" ifadelerini kullandı.


AK Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır ise, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın 5 yılda güzel hizmetler yaptığını ancak her aday adayına eşit mesafede olacaklarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 18:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?