6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Başkan Akın ayakkabıcı esnafı gezdi

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, ayakkabıcı esnafın yaşadığı sorunların çözümleneceğini söyleyerek, "Esnafımızın her zaman emrindeyiz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Bardakçı ile birlikte ayakkabıcılar çarşısına giderek buradaki esnaflarla görüştü.

Ayakkabıcıların yaşadığı sorunları belediye olarak çözümleyeceklerini söyleyen Akın, "Esnafımız toplumun temel direğidir. Devletimizin ve milletimizin geleceğidir. Biz her zaman esnafımızın emrindeyiz. Hizmet noktasında esnaflarımızın bütün istek ve arzularını yerine getirmeye çalışıyoruz. Ayakkabıcı esnafımıza yakışır bir proje ile Ayakkabıcı Pazarı'nda modernize çalışması yapacağız" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, esnaf ve sanatkarların piyasada hoşnut olmadığını ancak her zaman şükreden ve aza kanaat getiren bir camia olduklarını belirterek, "Belediye başkanımıza ayakkabıcı esnafımızın yaşadığı bazı sıkıntılar var. Birlikte çözmek için esnafımızı ziyaret edip görüşüyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Akın ve beraberindekiler, ayakkabı tamircilerini de ziyaret ederek bir süre görüştü. Akın, ayakkabı tamircilerinin şuanda bulundukları Çınarlı Camii yanındaki yerlerinden üniversite otobüs Duraklarını altındaki dükkanlara götürüleceğini söyleyerek kalıcı ve sıcak bir çalışma imkanı sunacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 17:45:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?