4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan Akın emek fabrikasını inceledi

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, göreve geldiklerinde MEGSAŞ Ekmek Fabrikası'nın 11 bin kapasiteyle çalıştığını belirterek, şu anda ise 60-65 bin kapasiteyle çalıştığını söyledi.

MEGSAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alaaddin Acun ile birlikte MEGSAŞ Ekmek Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Akın, Ekmek Fabrikası'nın modernize edilip, ekmek kalitesinin ve kapasitesinin artırıldığını kaydederek, "Belediyemize ait MEGSAŞ Ekmek Fabrikası'ndaki kalite ve kapasite artırımında Genel Müdürümüz ve fabrika çalışanlarının fevkalade büyük gayretleri olmuştur. Gece gündüz çalışarak bu standardı yakalamışlardır" dedi.

MEGSAŞ Genel Müdürü İlhan Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Malatya'da ekmek piyasasında fiyat istikrarının ve kalitenin olduğunu vurgulayarak, "Hemşehrilerimize hem kaliteli hem de ucuz ekmek yedirebilmek için büyük gayretler göstermekteyiz. Bugün eğer Malatya'da ekmek fiyatlarında bir istikrar varsa bu MEGSAŞ çalışanlarının terinin neticesidir. Bundan dolayı fabrikada çalışan kardeşlerimizi tebrik ediyorum, gayretlerinin artmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Akın, incelemelerin ardından fabrika çalışanlarıyla sohbet ederek, birlikte yemek yedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?