4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan Akın esnfı ziyaret etti

Mahalle ve esnaf gezilerini sürdüren Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, onlarla sohbet etti.

Fuzuli Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Akın, Fuzuli Caddesi üzerinde yapılan asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarının bitmesiyle Fuzuli Caddesi'nin daha da güzelleştiğini söyledi. Başkan Akın, şunları söyledi:

"Biz doğalgaz ve alt yapısı bitmiş cadde ve sokaklarımızı modern şehirlere yakışır bir hale getirmeye çalışıyoruz. Caddelerimizi asfalt makinesi finişerle asfaltlayarak araç trafiğinin daha düzenli akmasını sağlamakla birlikte, cam gibi yollar yaptık. Bu çalışmalarımızı Malatya'nın tamamına yayarak doğalgaz ve alt yapı çalışmaları bitmiş yerlerde yapacağız. Çalışmalarımızın vatandaş ve esnaflar tarafından takdir edilmesi mutluluk verici bir durum."

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan mlt IP: 88.227.1.xxx Tarih : 10.06.2008 08:26:34

malatyada sanki fuzuli caddesinden başka cadde yok.Bir çok caddenin adam gibi kaldırımı yok köstebek yuvası gibi sadece fuzuli caddesini yapmakla modern şehircilik olmaz.Kaldırımlardan yürünmez hal aldı trafik desen öyle bunun adı nasıl modern bir şehircilik oluyor