4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan Akına 'Kick Boks' ziyareti

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, beraberindeki bir heyet ile Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediyespor Kulübü bünyesinde, Kick Boks dalının da bulunduğunu ve yetiştirdikleri sporcuların Türkiye'de yapılan şampiyonalarda derece elde ettiklerini söyledi. Başkan Akın, "Bu sporcularımızı yetiştiren hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Yavrularımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının yanı sıra sportmence yetişmelerini de sağlıyorlar" dedi.

Belediye Başkanı Akın'a Kick Boks sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, "Sizin gibi spora büyük destek veren belediye başkanlarına ihtiyacımız var. İnşallah diğer belediye başkanlarımız da sizin gibi spora destek verirler. Bizim amacımız spor yapmak, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bunu yaparken de sizin gibi belediye başkanlarına ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Akın, ziyaretin anısına Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı'ya kayısı hediye ederken, Federasyon Başkanı Salim Kayıcı da Başkan Akın'a Kick Boks sporuna verdiği desteklerden dolayı şilt verdi.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 14:15:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?