6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Başkan Akın'a plaket

Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi Cemali Çetin, Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın'ı makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. 

Birdizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi Cemali Çetin, kayısının klasik ihracat ürünlerinin temel maddelerinden birisi olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret eden Çetin, kayısıyı hem yurt dışında hem yurt içinde daha iyi değerlendirip, Malatyalı kayısı üreticilerinin cebine daha fazla para girmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini de ifade etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cemal Akın, İzmir - Malatya arasında başlayan uçak seferleriyle birlikte, İzmir ve Malatya şehirlerinin daha çok kaynaşacaklarını belirtti. Akın, bu yakınlaşmanın ülke ekonomisine ve sosyal hayata yeni değerler kazandıracağını söyledi. 

Ziyaret sırasında Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi Cemali Çetin, Belediye Başkanı Akın'a teşekkür plaketi verdi. Başkan Cemal Akın da Cemali Çetin'e kayısı hediye etti.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 11:25:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?