4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Başkan Akın'dan güreşçilere destek

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Ata sporu olan güreşe herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, "Malatya belediyesi olarak biz her zaman güreş sporumuza destek vereceğiz" dedi.

Başkan Akın, Malatya'da başlayan ve 360 sporcu ile 20 hakemin katıldığı Grekomen Güreş Grup Şampiyonası’na katılanlara akşam yemeği verdi. Akın yemekte yaptığı konuşmasında, "Sizleri Malatya'da ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aslında Ata sporumuzun yaşaması içinde verdiğiniz gayreti destekliyoruz. Çünkü Ata sporumuz olan güneş, üvey evlat muamelesi gören spor dallarımızdan birisidir. Güreşlere, futbol seyretmeye gidenlerin 10'da birisi gelmiyor. Vatandaşlarımızın güreşe ilgi göstermesini istiyoruz. Güreş sporunun en iyi noktaya götürülmesi hususunda ben Malatya Belediye Başkanı olarak sizlere her zaman destek vermeye devam edeceğim. Malatya'ya geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Merkez Hakemi Mehmet Ali Danacı ise, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın güreş sporuna büyük destekler verdiğini belirterek, teşekkür etti. Bu arada, Grekomen Güreş Grup Şampiyonası’nın 6 Haziran Cuma günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan final müsabakaları ile sona ereceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 12:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?