30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Başkan Çakır çalışmaları inceledi

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte, prestij caddesi olarak düzenlenen PTT Caddesinde çalışmaları yerinde inceledi.

PTT Caddesi üzerindeki esnaflarla da görüşen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, PTT Caddesi'nde bütün alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, cadde üzerinde yenileme çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Başkan Çakır, "Esnafımızla da görüştük. Caddemizi modern bir hale getirerek, daha cazip bir görüntüye kavuşturacağız. Buradaki esnaf arkadaşlarımız pasajların ve reklam panolarının düzeltilmesini istiyor. Biz bununla ilgili de çalışma yapacağız. Esnafımız çalışmalar nedeniyle bize destek verecek ve hep birlikte caddemizi daha güzel hale getireceğiz" dedi.

Başkan Çakır, PTT'den Yeni Cami devamıyla Söğütlü Cami'ye kadar düzenleme yapacaklarını kaydetti.

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 16:53:05
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 17:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MERT IP: 95.9.3.xxx Tarih : 9.03.2010 19:02:53

SAYIN ÇAKIR.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.MALATYANIN BÜTÜN CADDELERİ , İÇLER ACISI.ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNİ BİTİRDİNDE SIRA ORAYAMI GELDİ.ORASI BİR AVUÇ YER İNÖNÜ CADDESİ NE OLACAK.KALDIKİ ORALARDA KALDIRIM EĞRİ BÜĞRÜDE OLSA VAR SAYILIR.MAHALLE ARALARINDAKİ OLMAYAN KALDIRIMLAR.YOLLAR...NE OLACAK.ŞEHRİBİR KERE İMARA AÇ.ONDAN SONRA YOL KALDIRIM YAP...BU ARADA TRÜBÜNLERE OYNAMAYIDA SEVİYORSUN...NEDEN ARKA SOKAKLAR DEĞİLDE ORASI. ARKA TARAFLARIN İÇLER ACISI OLDUĞUNU BİLİYORSUN..ARKA SOKAKLARDA HAYVAN AHIRLARI..İMARSIZ  YERLER..ÇARPIK YAPILAŞMA..ŞEHRİN GÖBEĞİNDE DEMİRCİLER...BURALARI GÖREMİYORMUSUN.KALDIRIMLARI ESNAFLARA  PARSELLİYORSUN.ZAPÇIOĞLUNDAKİ YENİ AÇILAN MARKETE KALDIRIMI NASIL VERDİN..AMA YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR MERAK ETME..SEÇİMLER YAKLAŞIYOR..