3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başkan Çakır'dan esnafa ziyaret

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, AĞAÇ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ağaç Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

Esnaf gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Mimarlar Odası Başkanı Abdurahman Yavuz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ile sanayi esnafı katıldı.

Sanayi Sitesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a aktaran ESKKK Başkanı Ali Evren, "Sanayi Esnafımızın daha rahat bir ortamda işlerini yürütebilmeleri için sorunlarımızın giderilmesi gerekmektedir. Bu sorunlarımızın giderileceğine inanıyorum. Sorunlarımızı dinlemek için bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise sanayi sitesinin çok dağınık olduğunu belirterek, "Esnafın daha rahat edebileceği geniş bir yere ihtiyacı var. Burası Malatya'nın ilk kurulan sanayi siteleri içerisinde. Bundan sonra yapılacak olan Sanayi Sitelerinin, ileriye dönük olarak yapılması daha iyi olur kanısındayım" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Mermerci ve keresteci esnaflarımız için bir site oluşturulması ve esnaflarımızın buraya taşınması gerekmektedir. Esnaflarımızın sektör olarak da gelişmesi ve büyümesi açısından böyle bir yaklaşım elzemdir. Sanayi Sitemizin şu an bazı sorunları var. Tespit etmiş olduğumuz bu sorunların çözümü için de gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Çakır, daha sonra sanayi sitesini gezip, sanayi sitesi esnaflarını dükkanlarında ziyaret ederek kendileriyle bir süre sohbet etti.

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, AĞAÇ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 14:35:05
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?