30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Başkan Çakır'dan mahallede inceleme

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, CEVAT PAŞA MAHALLESİ'NDE İNCELEME YAPTI

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Başkan Yardımcıları ve bazı Daire Müdürleri ile birlikte Cevat Paşa Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Gezisi sırasında, Başkan Ahmet Çakır Muhtar Şaban Katırcı'dan mahalle sorunları hakkında bilgi aldı.

Cevat Paşa Mahalle Muhtarı Şaban Katırcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu güne kadar mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Mahalle gezileri sayesinde sorunları yerinde tespit edip gerekli çalışmaları biran önce başlatıyoruz. Cevat Paşa mahallemizde 22 metre genişliğinde çevreyoluna paralel olarak Sivas karayoluna bağlanacak bir yol açma çalışmamız var. Hava Lojmanları kavşağından başlayacak olan bu yol çalışmamızın bir kısmını bu yıl içerisinde açacağız. Geriye kalan kısmını ise gerekli kamulaştırma çalışmalarını yaptıktan sonra herhangi bir aksilik çıkmadığı taktirde önümüzdeki yıl açarak

tamamlayacağız. Bunun yanında mahallemizde eksikliğini gördüğümüz bir diğer hizmet ise, çocuklarımızın rahat bir şekilde oynayabilecekleri çocuk parkının olmaması. İmarda park alanı olarak ayrılan bir yerimiz mevcut, burasını park olarak düzenleyip çocuklarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz.

Hava Lojmanları içerisinde yer alan anaokulumuzun da park ve çocuk oyun grupları talebi var. Bu talebi de diğer çalışmalarımızla birlikte gidermeye çalışacağız" dedi.

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR, CEVAT PAŞA MAHALLESİ'NDE İNCELEME YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 16:34:01
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 17:25:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert IP: 95.9.3.xxx Tarih : 17.06.2010 08:27:38

SAYIN BAŞKANIM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.ÇOKTANDIR BASINA VE HABERLERE ÇIKMIYORDUN.YOKSA ÇALIŞMALARI TAMAMLADIN MI.YAPACAK BİR İŞİN KALMADIMI.KENT TRAFİĞİNİ ÇÖZDÜN MÜ.KALDIRIMI OLMAYAN YERLERE KALDIRIM MI YAPTIN.BÜTÜN MAHALLELERİN ALT YAPILARI BİTTİMİ.HERYERDE YAĞMUR SUYU KANALI VARMI.YOLLARIN DURUMU NASIL HERYER SIFIR ASFALT MI.ŞUULANDIRMA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADIN MI YOKSA BİRİLERİNİN ÇIKARLARI SÖZ KONUSUDA ŞULANDIRMA ÇALIŞMALARI ASKIYAMI ALINDI.İMAR YOLSUZLUĞU DOSYALARI İÇİN NE YAPTIN KİMLERİ AÇIĞA ALIP KİMLERİ YERLERİNE ATADIN.YOKSA HEPSİ GÖREVLERİNİN BAŞINDAMI.ESENLİKTE ÇIKAN VURGUNU NASIL SÜMEN ALTI ETTİNİZ.ŞİMDİYE KADAR BİLMİYORMUYDUN.SANA YARDIMCILARIN SÖYLEMEDİMİ.ŞEHRİN İÇİNDEKİ AHIRLAR NE OLDU SAYIN BAŞKAN.BOK KOKLAMAKTAN BURNUMUZUN DİREĞİ KIRILDI.MALATYAYI KÖYE ÇEVİRDİN...ÇEVRE YOLUNUN ALTINA BİR ÇİVİ BİLE ÇAKMADIN SAYIN ÇAKIR.11 KM.YAĞMUR SUYU HATTIYLA KOSKOCA MALATYADA BU SORUNLAR ÇÖZÜLMEZ...SAYIN ÇAKIR TEMİZLİK GÖREVLİLERİN AKŞAM ANA GÜZERGAHLARI MEŞGUL EDİYOR. TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKUYOR.GÖREVLERİNİ GECE YAPSINLAR.ZATE N KALDIRIMIN YOLUN YOK.OLANLARIDA İŞGAL ETMESİNLER.