3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Başkan Çakır'dan yeni yıl mesajı

MALATYA BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAKIR'IN YENİ YIL MESAJI

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "2009 yılında ortaya koymuş olduğumuz yatırımlarımız, 2010 yılında artarak devam edecektir" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yen yıl mesajında, "Geride bıraktığımız 2009 yılı içerisinde, hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları, halk günleri ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk.

İlimizin en önemli sorunlarından biri olan şehir içi trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak için Ulaşım Master Planı çalışmalarına ağırlık verdik. Şu anda ilimizdeki sivil toplum kuruluşları, medya kuruluşları ve ilgili tüm birimlerden konu hakkında önerilerini talep ettik. Bu öneriler göz önüne alınarak, sorunun daha bilimsel ve akılcı uygulamalarla çözüme kavuşturulması temin edilecektir" ifadelerini kullandı.

"2009 yılı içerisinde alt yapı, yeni yol açma ve genişletme çalışmaları, araç parkımızın yenilenmesi ve diğer rutin hizmetlerimiz yoğun bir şekilde devam etmiştir. 2009 yılında ortaya koymuş olduğumuz yatırımlarımız, 2010 yılında artarak devam edecektir" diyen Çakır, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bu vesileyle 2010 yılının gerek belediyemiz, gerekse Malatya'mız adına önemli yatırımların gerçekleştirildiği bir yıl olmasını diler; hemşerilerim başta olmak üzere, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini temenni ederim."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 11:11:05
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 15:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?